World Wide Industriebouw

gallery/logo world-wide

Nieuw dak:

Dakrenovatie betekent niet automatisch dat het gehele dak gesloopt hoeft te worden. Soms volstaat "overlagen" om de levensduur weer met vele jaren te verlengen. Er wordt dan een nieuwe laag dakbedekking over de bestaande aangebracht.

Maar ook het volledig renoveren van het dak is mogelijk om uw stookkosten te verlagen. 

Immers 30% van de warmte gaat verloren via het dak!

 

Herstel schade:

Regelmatig ontstaat er schade aan een pand door aanrijdingen, inbraken, stormschade, brand of vernielingen. Deze schade maakt uw pand vaak een onprofessionele en verwaarloosde indruk. Vaak is het mogelijk om een schade snel en makkelijk te herstellen. Vraag naar onze mogelijkheden!

 

Ramen, deuren of wanden toevoegen of verwijderen:

Het bedrijfsleven in dynamisch! Door de ontwikkelingen van uw bedrijf wilt u uw pand anders inrichten. Een deur, raam of wand verplaatsen of verwijderen kan dan wenselijk zijn en is voor ons dagelijks werk.

Wilt u uw pand een nieuwe uitstraling geven of heeft uw pand een opknapbeurt nodig, vraag dan naar onze mogelijkheden om uw pand te laten renoveren. 

Een verouderde gevel kan een volledige "make-over" krijgen door het aanbrengen van nieuwe beplating, Hierdoor krijgt uw pand weer een nieuwe, moderne uitstraling. De kleur van de gevels kan op deze manier natuurlijk ook aangepast worden aan uw bedrijfskleuren.

gallery/van oud naar nieuw
gallery/20130227_112440
gallery/vacansoleil
gallery/afbeelding 001

Gevelrestyling

Renovatie