World Wide Industriebouw

gallery/logo world-wide

In overleg met u, de architect en constructeur bekijken we naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw project. Wij kunnen u in deze eerste fase kosteloos adviseren over materialen, constructies en prijzen.

Als uw plan definitief is kan de constructietekenaar de constructie gaan uitwerken waaruit de werkplaats tekeningen, het ankerplan, de constructiedetails en de materiaallijsten volgen.

Een bouw heeft een sterke ondergrond nodig voor het dragen van de constructie. Het uitgraven tot de gele zand waarop de fundering wordt gestort volstaat in de meeste gevallen. Bij niet dragende ondergronden boren we in de meeste gevallen boorpalen in overleg met de constructeur.

Het uitzetten van de bouw wordt door ons uitgevoerd met behulp van een total station. Met dit apparaat kunnen we op de millimeter nauwkeurig de bouw uitzetten. De ankers voor de kolommen worden tijdens het storten van de fundering vast gezet in de fundering.      

We hebben een team wat gespecialiseerd is in het plaatsen van constructies. Wij zijn zelf in het bezit van hoogwerkers en verreikers, waardoor uw constructie "in no time" rechtop staat.

Prefab betonwanden of plinten worden vaak onder sandwichpanelen toegepast. Ze kunnen geïsoleerd en ongeïsoleerd worden uitgevoerd. De afwerking kan bestaan uit glad beton, uitgewassen grind of diverse steenmotieven.

Dak- en wand beplating:

Er zijn diverse materialen om uw dak en wanden te bekleden. Het type en dikte van het materiaal hangt af van de gewenste Rc-waarde en de brandwerendheid. Daarnaast heeft u grote keuze uit verschillende profielsoorten en met diverse kleuren. Tevens kunt u kiezen voor horizontale of verticale montage van de wanden.

Voor elk project kunnen wij een passend element adviseren en leveren. 

 

Deuren en ramen:

Ook voor ramen en deuren bent u bij ons op de juiste adres. Sectionaaldeuren/loopdeuren en ramen kunnen wij voor u leveren en monteren. De ramen en deuren kunnen we leveren in hout staal en kunststof.

 

gallery/afb020
gallery/foto maas
gallery/staal maas
gallery/10295

Plannen maken

Constructie tekeningen

Grondwerk

Prefab betonwanden

Uitzetten bouw en fundering

Constructies

Afwerking

gallery/foto station 1
gallery/foto station 2

Wanneer u nieuwbouw plannen heeft, kunnen wij u op diverse onderdelen van dienst zijn. Van ontwerp, bouwtekeningen, berekeningen tot de bouw en afbouw van uw project. Tevens zijn we ook inzetbaar bij diverse deelaspecten van een bouw. 

Bij World Wide heeft u één aanspreekpunt die de communicatie tussen de betrokken partijen verzorgt!